Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Darrera fase del Pla Local de Seguretat: jornada informativa i de debat

ATENCIÓ: SESSIÓ INFORMATIVA I DE DEBAT SUSPESA PER LES NOVES RESTRICCIONS COVID. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Aquest divendres 16 de juliol, a les 6 de la tarda, a la Sala Polivalent hi haurà l'última fase del procés d'elaboració abans de la seva redacció final: una jornada informativa i de debat del document del Pla de Seguretat Local. L'acte consistirà en l'explicació i debat dels diferents apartats del Pla en grups reduïts.

L'Ajuntament de Sant Pol està immers des del passat mes de novembre en l'elaboració del Pla Local de Seguretat, un instrument de diagnosi i planificació organitzativa i funcional per afrontar les polítiques de seguretat de manera més eficient des d'una perspectiva multifactorial (social, econòmica, demogràfica, territorial, polític, etc.).

El document comprèn diferents fases, com ara l'anàlisi de les dades sobre riscos i estat de la seguretat a Sant Pol de Mar, l'elaboració d'entrevistes i sessions de treball amb un equip transerval per analitzar la diagnosi, així com sessions amb els Grups Municipals per validar el diagnòstic i el Pla.

El seu procés d'elaboració també comporta sessions de participació ciutadana, a través de les quals es debatran les necessitats, demandes, percepcions i expectatives dels vilatans. Per això aquest divendres 16 de juliol s'ha programat una sessió informativa i debat oberta a la ciutadania.

Podeu consultar el document del Pla de Seguretat Local que trobareu adjunt al peu d'aquesta pàgina. En cas de voler fer aportacions o obserrvacions, les podeu adreçar a participacio@santpol.cat 

Temes relacionats
Publicació 12.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina