De l’1 de maig al 6 de juny, és temps de maduixes!

divendres, 30 Abril, 2021

Ja és Temps de Maduixes al Maresme! Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, volem posar en valor els sabors que ens ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la nostra comarca. Uns paisatges d’horta, de rieres, de mar i de munt. 

Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. De l’1 de maig al 6 de juny, et convidem a gaudir de la maduixa del Maresme a través de les propostes que podràs degustar en els restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Alella.

En el cas de Sant Pol de Mar, els establiments que participen a l'edició d'enguany són L'Ermita restaurant, Banys Tarridas, Sauleda Pastissers i Melmelades Calada, a més dels productors Maduixes.cat i Can Ginesta.

Fins a setze municipis del Maresme hi prenen part: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Tiana.

A través d’aquest mapa de Google Maps, podreu comprovar quin dels establiments participants o productors de maduixes teniu més a prop per poder degustar aquesta meravellosa fruita que dona pas a l’estiu.

La iaia del Maresme també ha aprofitat per comprar maduixes del Maresme i preparar una recepta boníssima i molt fàcil de fer: mousse de maduixa. Voleu saber el seu secret? Li han facilitat uns grans cuiners: els alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella. Podeu descobrir-la a la pàgina web.

Comparteix aquesta pàgina: