X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
En marxa la recollida de propostes pel Pressupost Participatiu 2021

Després de la primera experiència del 2020, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar posa en marxa la segona edició del Pressupost Participatiu, una eina que dóna la possibilitat a la ciutadania de tenir decisió directa sobre com destinar fins a 100 mil euros del pressupost municipal. Concretament, es reservaran 80 mil euros per a inversions i 20 mil euros per a serveis en el pressupost municipal del 2022.
 

La primera fase d'aquest procés participatiu, s'inicia des d'ara i fins al 15 de maig amb la recollida de propostes. Podran realitzar-ne totes les persones empadronades a Sant Pol de Mar de més de 16 anys. Aquestes es podran fer, principalment, de manera telemàtica mitjançant aquest formulari.

Les propostes hauran de ser el màxim de concretes possible. Per exemple, si se sol·licita una petita instal·lació esportiva, cal concretar si és per a públic adult o infantil. Cal evitar, d'altra banda, propostes impossibles d'executar amb el pressupost disponible, com per exemple una piscina municipal o un gimnàs. També és impresicindible que les propostes a realitzar estiguin dins de les competències pròpies de l'Ajuntament. És a dir, el consistori no pot actuar en carreteres o zona ferroviària, per citar-ne algunes.

Si teniu més dubtes sobre quin tipus de propostes es poden formular, us recomanem consultar el document Quines propostes es poden fer en un Pressupost Participatiu?

També trobareu més informació sobre el Pressupost Participatiu 2021 anant al web de participació ciutadana i govern obert. Teniu l'enllaç directe aquí.

Temes relacionats
Publicació 15.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina