X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El govern sotmet a debat el futur Reglament de Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar té a punt l'esborrany del nou Reglament de Participació Ciutadana, document que recull les noves eines de participació entre els vilatans i l'administració pública local, així com el mode de funcionament d'aquestes, tenint en compte la realitat social i les necessitats actuals de la ciutadania.

L'esborrany del reglament es troba actualment publicat en fase d'exposició pública perquè, totes les persones que ho desitgin, puguin formular les al·legacions que considerin, mitjançant aquest formulari web específic. Les al·legacions es poden presentar fins al 20 de febrer de 2021.

Tanmateix, l'equip de govern ha preparat una sèrie de debats amb la ciutadania perquè es puguin fer aportacions i respondre a possibles dubtes sobre el funcionament del nou Reglament de Participació Ciutadana.

Així, els debats oberts a la ciutadania es portaran a terme els dies 20 i 21 de febrer, a les 10.00 h (inscripcions clicant aquí fins al 17 de febrer), i els dies 27 i 28 de febrer, a les 17.00 h (inscripcions clicant aquí fins al 24 de febrer).

D'altra banda, el govern municipal també oferirà dues sessions de treball amb les entitats de la vila i amb els grups municipals representats a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

L'objectiu és consensuar al màxim aquest document que marcarà les polítiques de Participació Ciutadana de la vila dels pròxims anys.

Temes relacionats
Publicació 05.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina