Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Mesa de Coordinació constata un descens dels delictes a Sant Pol

El passat divendres 6 de novembre de 2020 va tenir lloc a l'Ajuntament la trobada de la Mesa de Coordinació de la Junta de Seguretat Local de Sant Pol de Mar, formada per l'alcalde, Albert Zanca, el regidor de Seguretat Ciutadana, David Hernández, i pels màxims responsables de la Policia Local de Sant Pol de Mar i de la comissaria de Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar.

A la trobada es va fer balanç de les actuacions policials portades a terme en base als delictes comesos a la vila en els darrers dos anys.

De les dades presentades per ambdós cossos policials durant la celebració de la Mesa de Coordinació, en destaca el descens dels delictes contra el patrimoni en un 15%, així com també un descens del 44% dels delictes contra les persones, comparant dades entre el 2019 i el 2020. Si analitzem les dades respecte a la mitjana de Catalunya, es dóna el cas que els delictes contra el patrimoni tenen un descens del 23% i contra les persones un 5%, un descens inferior al del nostre municipi.

Respecte als delictes sobre la seguretat del trànsit, s'ha registrat un descens del 22%, quan la mitjana a Catalunya ha estat del 9,59%.

En termes generals, aquestes dades responen a l'actual situació de pandèmia, ja que les diferents restriccions de mobilitat han provocat un descens generalitzat de tots els delictes.

Temes relacionats
Publicació 11.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina