Acció popular per identificar punts foscos a la vila

divendres, 6 Novembre, 2020

El divendres 20 de novembre, a les 19.00 hores, des de la Regidoria d'Equitat de l'Ajuntament de Sant Pol s'ha organitzat una acció popular oberta a tota la ciutadania per localitzar els diferents punts foscos de la vila amb l'objectiu de tenir-los identificats i poder actuar sobre aquests. Es vol, així, erradicar la sensació d'inseguretat que aquests puguin transmetre en la línia de la il·luminació del pont del camp de futbol, que s'ha portat a terme en les darreres setmanes.

Per portar a terme l'acció, cal inscriure's prèviament mitjançant aquest formulari web i escollir una de les 7 zones en que s'ha dividit el traçat urbà de Sant Pol. Es pot donar el cas que es reubiquin persones per tal de compensar el nombre de participants entre totes les zones i per evitar grups de més de 6 persones -atenent a les recomanacions sanitàries actuals per fer front a la pandèmia-. 

Així mateix, aquesta acció popular es realitzarà vetllant pel compliment de totes les mesures preventives i de seguretat i caldrà dur la mascareta posada en tot moment.

Comparteix aquesta pàgina: