X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Arrenca el curs escolar

Aquest dilluns, primer dia del nou curs escolar, Sant Pol de Mar ha reobert totes les aules de la llar d'infants, l'escola i l'institut. En els darrers mesos, la comunitat educativa i l'Ajuntament han treballat plegats contrarrellotge per poder adequar als centres docents els nous protocols sorgits arran de la pandèmia de la Covid-19.

Des de la Regidoria d'Educació s'han promogut tot un seguit de mesures per ajudar a que el curs comenci en les millors condicions possibles. En el cas de la llar d'infants municipal El Pi del Soldat, s'han condicionat els patis per tal de no barrejar grups i s'ha creat un circuit perquè els pares no es creuin a l'hora d'entrar i sortir. També s'ha habilitat la sortida d'emergència perquè es pugui fer servir com a sortida habitual de la llar d'infants i s'ha comprat un ordinador per a cada aula. Alhora, s'ha habilitat l'aula d'ordinadors com a vestuari per les educadores.

Pel que a l'escola Sant Pau, s'han pintat uns recorreguts a l'entrada de l'escola per facilitar l'entrada i sortida de pares i alumnes, s'ha posat un servei nocturn de vigilància a l'escola per evitar nous intents de robatori al centre, s'ha fet una posta a punt dels entorns de l'escola i s'ha col·laborat en el trasllat de material i mobiliari d'aules.

Quant a l'institut de Sant Pol, s'ha cedit l'ús de les antigues escoles al departament d'educació perquè s'hi pugui fer el batxillerat i permetre, així, esponjar els actuals espais dels mòduls del Parc del Litoral.

I en relació a l'inici de les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau com a un dels passos per a la construcció de l'institut escola, aquestes s'han hagut d'endarrerir un parell de mesos per la introducció de modificacions en el projecte.

Temes relacionats
Publicació 14.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina