Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Vetllem per la seguretat de tots a les platges

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar volem fer una crida a totes les persones usuàries de les platges de la vila perquè es respecti la distància amb la resta de banyistes, tant a la sorra com a l'aigua. 

En els darrers dies s'han detectat situacions d'alta concentració de persones en uns mateixos punts de la sorra, per la qual cosa es demana repartir-se per l'espai disponible i evitar aglomeracions en una mateixa zona.

L'Ajuntament seguirà fent aquest i altres recordatoris per la seguretat dels banyistes mitjançant el sistema de megafonia instal·lat en algunes de les platges de Sant Pol de Mar, així com a través dels informadors cívics.

En aquest sentit, i atès que el personal de platges ha estat increpat i ha patit faltes de respecte cap a la seva tasca informativa, preguem que respecteu les seves indicacions, ja que estan vetllant per la seguretat de tots els usuaris de les platges.

Aconseguim entre tots que es pugui seguir fent ús regular de la platja, alhora que vetllem per les mesures de prevenció contra el Covid-19.

Temes relacionats
Publicació 05.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina