Nova senyalització de platges per les línies de vida i l'ús de cadires amfíbies

divendres, 10 Juliol, 2020

Seguint les recomanacions del Pla de contingència de les platges de Sant Pol de Mar per sectoritzar la zona de la platja més pròxima a les línies de vida, ubicades a la Platja del Morer, la Platja de les Barques i la Platja de Sant Pol, aquests dies s'ha instal·lat nova senyalització específica advertint que es prioritzarà la seva utilització a la gent gran de més de 70 anys i a persones depenents amb un acompanyant. A més dels cartells informatius, el servei de socorrisme i l'equip d'agents cívics vetllaran pel compliment d'aquesta mesura.

D'altra banda, tenint en compte que el passat cap de setmana les platges de Morer i de les Escaletes es van haver de tancar per aforament complet, es recomana que s'evitin les aglomeracions en aquestes platges. A més, només es permetrà la pràctica d'esports en grup a la Platja de Can Villar, malgrat que en cas d'aglomeracions o de superació de l'aforament permès també s'hi prohibiran els jocs en grup.

Una altra de les mesures adoptades per tal d'evitar riscos de propagació de la Covid'19 a les platges de Sant Pol de Mar és l'establiment d'un nou protocol d'ús de la cadira amfíbia, amb la qual les persones amb mobilitat reduïda es poden banyar al mar. Aquest servei s'oferirà a la Platja de les Barques. La persona usuària haurà d'anar acompanyada, ja que el servei de socorrisme farà vigilància, però no pot realitzar l'assistència al bany. Caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon del servei de socorrisme (671 635 743), proporcionant un nom, matrícula i telèfon de contacte. En aquest sentit, i per facilitar l'accés al servei de cadira amfíbia, s'ha habilitat una plaça d'aparcament a l'avinguda Doctor Furest que es podrà utilitzar un màxim de dues hores, identificant el vehicle amb l'acreditació que lliurarà el servei de socorrisme.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: