Começa l'estiu... Platges a punt!

divendres, 19 Juny, 2020

L'Ajuntament de Sant Pol està ultimant totes les feines per assegurar que el bany a les nostres platges es pugui realitzar en les millors condicions. Aquesta setmana s'han realitzat les tasques de neteja de la sorra i dels voltants seguint les recomanacions establertes per Sanitat en relació al Covid-19,  amb la retirada manual de deixalles de la platja i una neteja mecànica que només contempla el cribatge i l'airejat de la sorra. A més, la propera setmana l'Agència catalana de l'aigua (ACA) realitzarà la neteja de torrents i rials pendent.

D'altra banda, s'han iniciat les analítiques de qualitat de l'aigua de bany en diferents punts de la nostra costa que realitza l'ACA i els resultats han estat excel·lents. Aquesta bona notícia s'ha vist complementada amb l'obtenció, un estiu més, de la Bandera Blava a la platja de les Barques.

L'Ajuntament també està posant a disposició els recursos necessaris per poder restituir el camí d'accés a les platges de Can Villar i la Murtra i facilitar, entre d'altres mesures, el muntatge de les tant esperades guinguetes marcat per un inici de temporada excepcional a causa dels efectes de l'estat d'alarma i el procés de desescalada. Som conscients que hem patit algun endarreriment en solucionar l'accés a aquestes platges i lamentem els contratemps que pot haver ocasionat als guinguetaires, per això posarem els mitjans necessaris per solucionar-ho el més aviat possible i per implementar una solució tècnica que permeti millor el drenatge de l'aigua que s'hi acumula.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Pol està destinant tots els esforços possibles perquè tots puguem gaudir de les nostres platges.

 

Comparteix aquesta pàgina: