Les platges de Sant Pol romandran tancades la nit de Sant Joan

dilluns, 15 Juny, 2020

Per tal de prevenir situacions que posin en risc la salut de les persones, vetllar per les mesures de distanciament físic i evitar possibles aglomeracions de gent a les platges de la vila durant la celebració de Sant Joan, el pròxim 23 de juny es prohibirà l'accés a les platges de Sant Pol a partir de les 22.00 hores.

El fet que altres localitats hagin decidit també tancar les seves platges per la revetlla, com és el cas de Barcelona, podria comportar un efecte crida i una massificació de les platges de la nostra vila, generant una situació en la que no podríem garantir les mesures de seguretat i de salut.

Amb aquesta mesura, es vol donar l'oportunitat de celebrar la revetlla des d'un vessant familiar per tal que es pugui accedir a les platges durant la tarda i vespre per sopar i llançar petards, però procurant que aquests espais quedin sense concurrència un cop entrada la nit.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament fem un seguit de recomanacions per celebrar la revetlla de Sant Joan d'enguany, com ara celebrar-la de manera familiar i en grups reduïts de màxim 20 persones en Fase 3, evitar crear aglomeracions de persones als espais públics, extremar les mesures de seguretat al manipular petards i recordar que les mascaretes són altament inflamables, i descobrim també altres aspectes culturals de la festivitat i del solstici, ja siguin llegendes, menjars o rituals que s'hi vinculen.

Des de l'Ajuntament agraïm l'esforç de tota la població per col·laborar plegats en evitar la possible propagació del Covid-19.

Comparteix aquesta pàgina: