Ja es permet el bany a les platges de la vila

dilluns, 1 Juny, 2020

Una de les principals novetats que inclou la segona fase de la desescalada del confinament és poder accedir a les platges per prendre el sol i banyar-s’hi. Es tracta, sens dubte, d’una de les mesures més esperades per part de la població, essent com som un poble de mar.

Cal advertir, però, que només en podrà fer ús la població de Sant Pol i de la resta de la regió sanitària de Girona, atès que les persones residents a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana no poden accedir a la segona residència que tinguin a Sant Pol o bé sortir de la seva regió sanitària fins que hagin entrat en la Fase 3 de la desescalada.

Pel que fa a l’accés a les platges de la vila, cal garantir una separació de 2 metres com a mínim entre grups de persones que no convisquin. Caldrà seguir també les indicacions que facin els informadors i el servei de socorrisme, i l’aforament serà més reduït per tal de poder complir amb el distanciament. A més, caldrà fer ús de calçat a les passeres i a les dutxes i es reduirà el màxim d’elements possibles que puguin ser susceptibles de tocar-se amb les mans. També es demana als usuaris de les platges fer unes estades més curtes de màxim 2 hores per permetre que tothom pugui gaudir d’aquest espai natural.

L’Ajuntament està treballant en un Pla de Contingència pel bon ús de les platges, que properament farem públic. De moment, però, s’han col·locat cartells informatius als accessos a les platges per donar a conèixer les mesures de prevenció en aquests espais i es demana als usuaris responsabilitat i no abaixar la guàrdia en el seu lleure.

Comparteix aquesta pàgina: