Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
És temps per menjar maduixes del Maresme des de casa

El Maresme és el territori de referència en la producció de maduixes, especialment a la zona de la Vallalta que comprèn els municipis de Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta. És per això que durant tot el mes de maig, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme (Xarxa Productes de la Terra), ofereixen un petit tastet de les propostes gastronòmiques que la maduixa ens pot oferir.

En una situació sense l'estat d'alarma, estaríem gaudint de la cita anual Temps de Maduixes, però el confinament ha obligat a reformular la proposta. És per aquets motiu que enguany us proposem activitats com ara receptes per elaborar des de casa, vídeos d'elaboració de melmelades o maridatges de meduixes amb vins DO Alella, entre d'altres propostes, que podreu seguir des de les xarxes socials. Per fer-ho, només cal que seguiu els perfils d'Instagram @costabcnmaresme i @mengemmaresme. Les activitats virtuals comencen el dilluns 11 de maig amb l'elaboració d'una recepta en directe amb maduixes del Maresme.

Però la part essencial del Temps de Maduixes és poder gaudir menjant aquest exquisit fruit de la Vallalta. Per això, també us animen a consultar els maduixaires que fan venda directa i que podeu trobar al següent enllaç. En el cas de Sant Pol de Mar tenim Can Ginesta (Xarxa de Productes del Maresme), Maduixes.cat (Xarxa de Productes del Maresme), Can Codina, Joan Ramon Aguilar, Can Giralt, Melmelades Calada i Sauleda Pastissers. Teniu el contacte de tots ells a les imatges al peu d'aquesta pàgina.

Desitgem que pogueu assaborir aquesta fruita tant nostra i ben aviat poder gaudir de les nombroses propostes gastronòmiques en forma de fires, demostracions, etc. que normalment ofereix el Temps de Maduixes.

Per més informació, podeu consultar la web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i de la Xarxa de productes de la Terra del Consell Comarcal
  
 

Publicació 09.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina