La Policia Local intensifica els controls a la via pública

dijous, 9 Abril, 2020

Coincidint amb l'arribada del cap de setmana i de l'inici de la Setmana Santa, des d'aquest dijous i fins el pròxim dilluns la Policia Local de Sant Pol de Mar intensifica els controls a la via pública per identificar persones que se salten el confinament.

Des del 14 de març, els agents han practicat més de 100 identificacions a persones, de les quals un 10% han estat denunciades per incomplir amb les mesures de mobilitat. També s'han realitzat més de 40 controls de trànsit, amb més de 400 vehicles identificats, dels quals s'ha denunciat un 2%.

Fins al moment ja s'han tramitat una quinzena de denúncies a Sant Pol per saltar-se el confinament sense causa justificada.

A més dels controls de vehicles i de persones a la via pública, la Policia Local també ha realitzat nombrosos advertiments a la ciutadania i ha realitzat avisos per megafonia amb el vehicle policial per tal d'avisar a la població de les restriccions vigents. Així mateix, s'estan realitzant controles als establiments d’alimentació per tal d’evitar aglomeracions i comprovar les mesures de seguretat recomanades.

 

Comparteix aquesta pàgina: