X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tens mascota? Treu-la a prop de casa i el mínim temps possible

Dins de les excepcions que es contemplen en les restriccions de mobilitat decretades per les autoritats, hi ha la possibilitat de treure a passejar la vostra mascota. 

En aquest sentit, des de la Policia Local es recorda a les persones propietàries dels animals que quan traieu a passejar el gos, ho feu en el radi més pròxim al vostre domicili, d'uns 100 metres aproximadament. A més, no es podrà tenir contacte amb altres persones i animals i caldrà respectar una distància mínima de 2 metres amb la resta de veïns.

Aquestes mesures queden recollides en un ban municipal que s'ha publicat aquest dilluns i que també restringeix els horaris per fer-ho:

- De 6 a 9 del mati.
- D'1 del migdia a 4 de la tarda.
- De 8 del vespre a 10 de la nit.

Es vol evitar, així, la picaresca de moltes persones que aprofiten aquesta excepcionalitat per sortir del seu domicili i saltar-se el confinament durant llargues estones i exposant-se a elles mateixes al perill d'infectar-se o infectar altres persones amb el coronavirus Covid-19. Per tant, tornem a fer una crida a la responsabilitat i a la solidaritat de totes les persones.

Temes relacionats
Publicació 23.03.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina