La Policia Local incorpora tres nous agents

dilluns, 23 Març, 2020

Aquest dilluns han pres possessió del càrrec tres nous agents que s'incoporen a la Policia Local de Sant Pol de Mar. D'aquesta manera, la plantilla del cos es veurà reforçada fruit del procés de selecció que s'ha portat a terme durant el primer trimestre del 2020. A més, en els propers dies i setmanes s'incorporaran dos agents més, també procedents d'aquest procés de selecció. 

D'altra banda, el govern municipal està estudiant la possibilitat d'incoporar més agents interins per cobrir places de manera temporal, gràcies a la borsa de treball que s'acaba de crear.

El reforç de la plantilla de la Policia Local de Sant Pol era una de les prioritats del govern municipal en la seva línia de garantir la seguretat ciutadana a la vila i la seva arribada, en aquests moments d'excepcionalitat marcats pel coronavirus Covid-19, era del tot necessària i imprescindible.

A més, i també relacionat amb les mesures addicionals i complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel coronavirus, des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'ha publicat un decret que permet mobilitzar de manera immediata la totalitat de la plantilla de la Policia Local. 

Comparteix aquesta pàgina: