X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local endureix els controls de mobilitat a la vila

Amb motiu de les restriccions de mobilitat que s'han hagut d'imposar a la ciutadania com a mesura per reduir les possibilitats d'infecció del coronavirus, i seguint les indicacions del Departament d'Interior d'endurir els controls sobre la mobilitat de la població, la Policia Local de Sant Pol de Mar realitzarà controls a diferents punts de la vila en els pròxims dies.

En cas de detectar persones que es desplacen sense motiu justificat, ja sigui en vehicle o a peu, els agents podran cursar la corresponent denúncia per incompliment de l'orde de confinament, que va dels 600 als 30.000 euros.

Es tracta d'una mesura extrema que cal adoptar a causa de la situació d'Estat d'Alarma que es viu al conjunt del país a la qual no es vol haver de recórrer. Per això des del consistori tornem a fer una crida a tota la població perquè es mantingui al seu habitatge i només surti en els casos excepcionals contemplats per les autoritats tant catalanes com estatals, les quals podeu consultar aquí.

Des de la Policia Local de Sant Pol de Mar es recorda el següent:

- No es pot sortir del domicili sense causa justificada.

- Només es pot sortir del domicili per:

  • Anar a comprar aliments i productes de primera necessitat. En aquest cas, s'ha de portar el tiquet de compra per acreditar-la. En aquest sentit es demana no sortir del domicili més d'un cop al dia.  
  • Per anar a la feina i tornar. En cas d'anar amb vehicle només pot ser ocupat per la persona conductora. En aquest cas es convenient que l'empresa expedeixi un document que ho certifiqui.
  • Treure la mascota a fer les seves necessitats, sempre al voltant del domicili i el temps imprescindible.
  • Per qualsevol cas inajornable com anar al metge, tenir cura de menors, de gent gran, de persones amb mobilitat reduïda, etc.
  • Anar a la farmàcia, veterinari i gasolineres.

Tot el que surti d'aquestes situacions comporta exposar-se a sancions econòmiques.
 

Temes relacionats
Publicació 20.03.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina