Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Una desena d'establiments de Sant Pol participen al 'Temps de Pèsols'

Aquest cap de setmana arrenquen les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme, que s'allargaran fins al 30 d'abril. Enguany hi participen els municipis d'Alella, Arenys de Mar, Argentona, Caldes d'Estrac, Calella, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià i Vilassar de Mar.

Sant Pol de Mar hi pren part amb una desena d'establiments que ofereixen, plats, menús i/o especialitats amb el pèsol del Maresme com a ingredient estrella. Es tracta dels restaurants El Molí, La Casa Nostra, La Llosa, La Selva, L'Ermita restaurant, Margot, i Terrassa restaurant Voramar, a més dels establiments El Trencall, Melmelades Calada i Sauleda Càtering.

Podeu trobar la ubicació de tots els establiments que participen a la present edició del Temps de Pèsols en aquest mapa interactiu.
 

 

El pèsol, conegut també com «la perla verda del Maresme», és un dels llegums amb més tradició de la nostra comarca. Amb l'arribada de la primavera i el bon temps, els mesos de març i abril, nombroses localitats convoquen activitats de divulgació gastronòmica d'aquest producte de la terra, tan preuat com valorat a la cuina i a la taula.

El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques 'Temps de Pèsols', en les quals podeu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.
 

Temes relacionats
Publicació 28.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina