Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tancament preventiu dels centres escolars per avui i demà amb motiu de la borrasca

Les prediccions de fort vent que està generant la borrasca Glòria i que està afectant tot el territori català apunten que la situació de perill es mantindrà durant les següents 24 hores.
 

És per això que, atenent a les recomanacions de la Policia Local, i amb la finalitat de vetllar per la seguretat dels infants i joves de la vila, l'Alcalde ha signat aquest migdia un decret ordenant el tancament dels tres centres educatius de la vila (la llar d'infants municipal, l'escola Sant Pau i l'institut de Sant Pol), per al que resta d'aquest dilluns i per a tota la jornada lectiva de dimarts, atesa la proximitat dels centres a parcs i zones arbrades, amb el perill que això comporta en episodis com el que estem vivint.

Els alumnes que han assistit als centres quedaran confinats en aquests fins que les famílies els puguin passar a recollir.

En aquest sentit, demanem a les famílies que estiguin atentes als canals habituals de comunicació de l'Ajuntament (web municipal i perfils oficials de facebook i twitter), així com als canals que els propis centres tenen amb les famílies, per conèixer l'evolució de la situació.

D'altra banda, també s'han suspès els entrenaments al camp de futbol i al pavelló i es demana evitar la pràctica de qualsevol activitat física a l'exterior fins que el temporal vagi a la baixa.

Temes relacionats
Publicació 20.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina