Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Consells de seguretat davant del temporal de vent a Sant Pol

Des de la Policia Local de Sant Pol de Mar es fa una crida a la població per evitar els desplaçaments innecessaris mentre duri el temporal de vent, especialment al Parc del Litoral. Tanmateix, es demana a les persones que no s'apropin a l'espigó atès el fort onatge que està patint tot el litoral català, amb onades que ja han arribat als 10 metres en alguns punts. Igualment es demana assegurar els elements que puguem tenir a terrats, patis, balcons i terrasses per evitar que puguin ser desplaçats per la força del vent.

Fins al moment, el temportal de vent ha provocat desperfectes en senyalització vial, així com arbres caiguts i múltiples branques. Precisament per aquest motiu i pel risc que en puguin caure més, s'ha hagut de tancar l'accés a l'aparcament dels Garrofers i es recomana no accedir al Parc del Litoral

Al centre del poble, el vent ha tombat una antena al carrer Abat Deàs i s'hi ha tallat el trànsit fins que pugui ser enretirada. També s'han donat casos de teules que han volat, així com una part de la coberta del pavelló. Per seguretat, els alumnes de l'institut no sortiran al pati a l'hora de l'esbarjo.

Temes relacionats
Publicació 20.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina