La llevantada d'aquesta nit provoca nombroses incidències a Sant Pol

dimecres, 23 Octubre, 2019

El fort temporal de pluja i vent de la passada ha tingut un fort impacte a bona part de la comarca i la nostra vila no n'ha estat una excepció.

La pluges torrencials i el gran onatge, acompanyats de fortes ratxes de vent, han provocat la caiguda de nombrosos arbres, branques i fullaraca, mentre que la riera ha tingut un cabdal d'aigua molt considerable. De fet, l'efecte del temporal era ben visible aquest matí amb una llera de la riera completament inundada, així com les escales d'accés a la platja.

En aquest sentit, els Serveis Municipals i la Policia Local han treballat durant tota la nit i ho continuen fent aquest matí per retornar la vila a la normalitat. S'han comptabilitzat més d'una vintena d'actuacions arreu de Sant Pol, principalment pels arbres caiguts, neteja de sorra arrossegada i el desembussament d'embornals.

Entre les moltes afectacions, ha destacat també el tall en el subministrament elèctric que ha deixat Sant Pol sense llum pràcticament durant tota nit. Protecció Civil informava que a les quatre de la matinada unes 1.200 llars de la vila seguien sense llum. En aquets sentit, aquest matí encara s'han anat produïnt talls intermitents en el subministrament.

Malgrat que les fortes pluges i el vent han anat a menys, sí que es manté encara un fort onatge a tot el litoral, motiu pel qual es demana a tota la ciutadania que s'abstingui d'acostar-se a la platja i els espigons.

 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: