X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament i l'Associació de Protecció Civil de Sant Pol signen el conveni de col·laboració

L'alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca, i la presidenta de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Pol de Mar, Ana Maria Vargas, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre ambdues parts.

La signatura del conveni arriba després que el plenari municipal reconegués aquesta entitat el desembre del 2017 i que aprovés el conveni el passat mes de juliol. D'aquesta manera, l'entitat s'inscriurà al registre especial de les associacions del voluntariat de protecció civil de Catalunya i col·laborarà amb l'Ajuntament en els serveis preventius, serveis d'informació i suport a altres operatius en els actes de massiva concurrència de ciutadans o actes considerats com a perillosos segons el calendari anual.

També prestarà col·laboració en situacions de risc o d'emergència, d'acord amb les actuacions previstes als plans de protecció civil municipals o amb les indicacions que es rebin de l'alcalde o persona delegada, així com en tasques de planificació, implantació i sensibilització en matèria de protecció civil.

D'altra banda, el conveni estableix que l'Ajuntament farà cessió d'ús a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Pol de Mar d'un local i dels recursos necessaris per al funcionament de l'Associació, tals com material d'oficina, uniformes i vehicles; i que es constituirà una Comissió de Seguiment integrada per dos representants de l'Ajuntament i dos representants de l'Associació.

Des de la seva constitució al desembre del 2017, l'entitat ja s'havia anat consolidant quant a estructura i recursos i havia col·laborat en tasques de protecció civil a la vila, si bé ara es formalitza de manera oficial aquesta relació bilateral.

Temes relacionats
Publicació 23.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina