Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt per gaudir de la Festa Major!

Sant Pol de Mar es prepara per celebrar la Festa Major de Sant Jaume amb un programa farcit de propostes per a totes les edats i tots els gustos.

Enguany hi trobarem fins a una cincuantena de propostes distribuïdes entre el 19 i el 28 de juliol. Uns dies en els que tindrem tot un seguit d'activitats culturals, d'oci, jocs infantils, festes per al jovent, orquestres, correfocs, el castell de focs i un llarg etcétera.

I pel que fa al pregó de Festa Major, enguany anirà de Carme Ruscalleda i de Comediants, per commemorar la trajectòria del restaurant Sant Pau que enguany ha arribat al seu final després de 30 anys d'un èxit absolut i que ha contribuït a col·locar Sant Pol en els primers llocs del mapa gastronòmic mundial.

Com cada any, trobareu totes les activitats de Festa Major recollides en el programa que aquest cap de setmana es repartirà pels comerços de la vila i pels diferents equipaments municipals. En tots aquests punts hi trobareu, també els troquels per decorar les vostres llars i aparadors amb els motius de Sant Jaume 2019.

I si no podeu esperar a tenir el programa entre les mans, ja el podeu consultar en el document adjunt que teniu a continuació.

Publicació 12.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina