X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Policia Local de Sant Pol i Mossos d'Esquadra comissen 116 quilos de marihuana

L'operatiu policial es va activar gràcies a una trucada ciutadana al 112.
 
Recentment els Mossos d'Esquadra han fet públiques a les seves xarxes socials les imatges d'una operació conjunta amb la Policia Local de Sant Pol on es confiscava més d'un centenar de quilos de marihuana a la nostra població. Els fets van succeir el passat 4 de setembre d'aquest any, quan la Policia Local del municipi va rebre un avís sobre les 21:30 hores des del 112 informant d'un possible robatori a un habitatge situat a un bloc de pisos de la zona dels Garrofers.
 
Un cop al lloc dels fets, agents policials van realitzar una inspecció ocular a tot el perímetre i, tot i que en un primer moment no van trobar-hi res, una furgoneta mal estacionada al pàrquing interior de l'edifici els va alertar. Va ser llavors quan van comprovar el seu interior i van trobar 4 bosses de grans dimensions que contenien aquesta herba distribuïda en diverses bosses més petites i envasades al vuit. Moments després, el cos policial va continuar la seva recerca a l'àtic de l'edifici on van observar 2 bosses més amb les mateixes característiques que les 4 anteriors.
 
Investigació oberta
 
En total van ser 6 les bosses i 116 els quilograms requisats de marihuana que es trobava preparada per ser distribuïda pel continent europeu. El material confiscat tenia un valor al mercat d'uns 640.000€. Des del passat mes de setembre, gràcies a les investigacions policials i a la descripció que va realitzar la persona que va donar l'avís inicial,  els Mossos d'Esquadra han pogut identificar dues persones implicades en el succés i una tercera que va llogar la furgoneta on es trobava l'herba confiscada.
 
Tot i que les investigacions segueixen obertes i no es descarten més detencions, els Mossos d'Esquadra han pogut determinar que es tracta d'un grup format per tres persones de nacionalitat estrangera, dos homes i una dona.  Dos dels implicats eren els encarregats  de distribuir la marihuana des d'un pis situat a la mateixa finca on es va trobar el material i la tercera persona seria l'encarregada dels trasllats. Totes tres ja han estat identificades pels Mossos d'Esquadra i es troben en cerca i captura.
 
Temes relacionats
Publicació 20.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina