X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
T'apassionen les havaneres? Participa en el concurs «Vila de Sant Pol 2019»!

La Comissió Organitzadora ha establert quatre premis que, com ja és habitual, aniran des dels 300€ fins als 1.200€.

Per onzè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Pol i l'Associació Cultural Penya Xíndries convoquen el concurs de composició d'havaneres de Catalunya «Vila de Sant Pol 2019». Aquest conegut certamen anual té l'objectiu de premiar la millor composició que es presenti sobre aquest gènere musical.  Tothom qui tingui interès en participar haurà de complir uns requisits que ja es poden consultar a les bases del concurs.

D'entrada, els participants tant poden ser nacionals com estrangers i les autories també poden ser úniques o compartides. Qui participi però no podrà presentar més de dues peces que hauran d'estar escrites en català o castellà, ser originals i inèdites. És a dir, que no hagin estat interpretades amb anterioritat públicament, així com tampoc presentades, publicades o premiades a cap altre concurs. Pel que respecte als premis, aquests seran quatre en total i aniran des dels 1.200€, quantitat que guanyarà el primer premi, passant pels 800€ del segon, un accèssit de 600€ i un premi popular amb el que s'entregaran 300€. Les composicions premiades seran interpretades dins del Festival d'Havaneres de «Firamar 2019» i podrien ser incloses en un CD editat per l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i l'Associació Cultural Penya Xíndries.

Selecció de creacions anònimes

Per garantir la màxima imparcialitat en la decisió del jurat, qui participi en el concurs haurà de presentar les seves composicions abans del 5 de març de 2019 en dos sobres separats i enviar-ho tot plegat per correu postal a la regidoria de Cultura o bé entregar-ho personalment a l'OAC de l'Ajuntament de Sant Pol. D'aquesta manera, l'autoria quedarà reservada fins al darrer moment. Les havaneres s'hauran de presentar imprescindiblement en un guió musical amb acords xifrats i amb tot el text aplicat al guió. De la mateixa manera, cal incloure una maqueta (enregistrament en CD) amb lletra i música.

La selecció de les composicions premiades es portarà a terme per un jurat presidit per un representant de l'Associació Cultural Penya Xíndries, on també hi hauran membres de l'àmbit  musical, el literari i un representant de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol. L'organització es posarà en contacte amb les persones finalistes dins de la segona quinzena del mes de maig i l'1 de juny es donaran a conèixer públicament les havaneres seleccionades.

Podeu consultar les bases del concurs de composició d'havaneres de Catalunya «Vila de Sant Pol de Mar 2019» al document adjunt.
 

Publicació 08.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina