X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comencen les campanyes de sensibilització davant els riscos de l'estiu  

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya inicia un any més la seva campanya de sensibilització per evitar problemes derivats de l'època estival.
 
Tot i que l'estiu és sinònim de vacances i diversió, aquesta calorosa estació de l'any està caracteritzada per l'escassetat de precipitacions, fet que augmenta considerablement el risc d'incendis forestals. A més, aquest perill es veu agreujat amb l'arribada de les primeres masses d'aire fred a finals d'agost, el que origina fortes tempestes d'estiu. En aquest sentit, podeu consultar els consells que ofereix el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya en aquests enllaços:
 
Inundacions i aiguats
 
Incendis
 
Les onades de calor, la seguretat a les platges o els banys en aigües interiors i piscines també són temes d'interès general sobre els que cal informar-se si es vol viure un estiu amb seguretat. Consulta'ls a continuació:  
 
Onades de calor
 
Seguretat a les platges
 
Seguretat en rius, pantans i llacs
 
També disposeu d'un visor de platges a la pàgina web d'interior, que difon en temps real l'estat de les platges i permet a la ciutadania escollir les que estan vigilades i saber quina és la bandera que hi oneja. 
 
Publicació 27.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina