X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot preparat per la 5a Mostra Gastronòmica de Sant Pol de Mar

Restaurants i comerços del municipi oferiran degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral, acompanyats d'actuacions musicals.
 
L'Ajuntament de Sant Pol organitza aquest divendres i dissabte la cinquena edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Pol, que reunirà al Parc del Litoral una vintena de restaurants i establiments del poble amb les seves especialitats culinàries.
                
Aquesta mostra gastronòmica santpolenca pretén donar a conèixer, a nivell comarcal, l'oferta culinària local. Per aconseguir aquest objectiu, la Regidoria de Promoció Econòmica ha comptat amb la col·laboració d'Estrella Damm i la Diputació de Barcelona. Durant els dos dies que durarà l'esdeveniment gastronòmic, tothom qui assisteixi podrà tastar els plats més representatius dels restaurants santpolencs i gaudir de les postres elaborades a pastisseries i fleques del municipi. Entre els col·laboradors que hi participaran, també trobarem els pagesos de la zona, que prepararan postres elaborades amb maduixa cultivada a la zona, i el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del que Sant Pol en forma part. A més, hi haurà actuacions musicals, tallers gastronòmics per a tots els públics i s'oferirà servei de bar i cafeteria.
 
La Mostra Gastronòmica s'inaugurarà al Parc del Litoral aquest divendres 15 de juny a les 19 hores, per donar pas després a la cata de cerveses Montseny que hi ha organitzada. La vetllada de divendres finalitzarà amb l'actuació dels grups musicals The nameless trio i Men in Swing. A l'endemà, la mostra tornarà a obrir les seves portes a les 19:00 hores i inclourà una cata de vins DO Alella, un taller infantil de pastisseria, que anirà a càrrec del Forn de pa El Crostó, i les actuacions musicals de Teva Meva i d'Ohio Big Band Mataró.
 

Publicació 13.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina