X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Una fuita de gas obliga a desallotjar un edifici del carrer Pujada de Sant Pau

El succés no va causar cap incidència i es va resoldre ràpidament gràcies a la intervenció policial.

Els fets van succeir cap a les 7 del matí d'aquest dijous 31 de maig, quan la Policia Local de Sant Pol va rebre una trucada on s'informava del trencament d'un tub de gas en aquest indret de la població. Segons fonts policials, a primera hora del matí, un camió que transitava pel carrer Pujada de Sant Pau va trencar una canalització de gas quan es disposava a girar pel carrer Ferrocarril.

Com mesura de prevenció, una patrulla es va traslladar al lloc dels fets i va acordonar la zona, desallotjant les persones residents de l'edifici situat al número 1 del mateix carrer. A l'indret es van desplaçar 2 unitats de bombers, 4 agents de la Policia Local i un agent de mobilitat per senyalitzar la zona i evitar el pas a vehicles i vianants. El servei es va donar per finalitzat sobre les 8:15 del matí, un cop el cos de bombers va tallar el subministrament de gas. Instants després, el veïnat ja podia tornar a entrar a les seves cases amb total normalitat.

Finalment, el cos policial municipal va localitzar el camió causant dels desperfectes i al seu conductor, qui va facilitar tota la documentació necessària per a complimentar el full d'investigació de l'accident.

 
 

Temes relacionats
Publicació 01.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina