Dues persones detingudes gràcies a la intervenció de la Policia Local de Sant Pol

dijous, 24 Maig, 2018
Agents policials recuperen ràpidament els objectes sostrets que havien robat dos homes a la nostra població.

Els fets van succeir aquest dimecres 23 de maig, cap a les 16:00 hores, moment on la Policia Local de Sant Pol de Mar va rebre una trucada informant del robatori de 2 bicicletes i unes bosses amb objectes personals a la zona del Restaurant Sot del Morer.

Després d’haver obtingut les descripcions, tant dels autors com dels objectes robats, els agents de servei van començar la recerca dels lladres, alhora que alertaven dels fets a les comissaries veïnes, incloent els Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar. Fruit d’aquesta col·laboració policial, els agents van rebre un avís de la Policia Local de Canet on advertien que havien vist als autors del robatori fugint cap a la platja i abandonant les bicicletes sostretes.

Minuts més tard, la Policia Local de Sant Pol rebia una trucada del càmping El Kanguro informant que dos individus havien entrat al seu recinte. Acte seguit, la patrulla es dirigí cap a la zona tancant el recinte del càmping fins a l’entrada de Canet. Finalment, el cos policial santpolenc va trobar les dues persones amagades en un voral de la via del tren i va procedir a la seva detenció, lliurant després els objectes personals i les bicicletes als seus propietaris.
 

Comparteix aquesta pàgina: