X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Les Unitats d'Educació Viària i Canina K9 es desplacen a l'Escola Sant Pau per fomentar el civisme

L'alumnat de 2n de primària i d'USEE, estudiants amb necessitats especials, van realitzar activitats que milloraran la seva convivència.

El passat mes d'abril, agents de la Policia Local de Sant Pol adscrits a la Unitat d'Educació Viària i a la Unitat Canina K9 van portar a terme un taller adreçat a una part de l'alumnat de l'Escola Sant Pau. La formació tenia com a finalitat principal identificar i conèixer la figura de l'agent policial com a representant de la seguretat al municipi, així com també explicar la seva tasca de prevenció, una funció que evita problemes futurs a la població.

Per fer possible aquest taller, el cos policial formador va comptar amb la col·laboració de 3 gossos ensinistrats que formen part de la Unitat Canina K9 i que estan especialitzats en tasques diferents. En Kiwi és un labrador retriever de 3 anys expert en recerca de persones desaparegudes, a diferència d'en Huge, un pastor belga amb 2 anys de vida que està especialitzat en seguretat i detecció. L'equip caní el completava el cadell Jumbo, un altre pastor belga que està aprenent tècniques per arribar a ser el dia de demà un policia K9. Tots 3 van demostrar a nens i nenes les funcions que realitzen de forma obedient.

Amb aquesta classe pràctica, l'alumnat va poder treballar conjuntament amb els agents desplaçats algunes normes bàsiques per millorar la convivència i aconseguir una mobilitat més segura. Des de la Policia Local agraeixen l'entusiasme i l'admiració dels infants, que van viure l'experiència de manera molt satisfactòria i es van divertir mentre aprenien.

 
 

Publicació 08.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina