X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot preparat per la 7a Fira del Maresme d'artesans del formatge i de pastor

Enguany seran 16 els expositors que formaran part d'aquesta tradicional mostra gastronòmica que tindrà lloc a la plaça de l'hotel.

Aquest cap de setmana començarà la fira santpolenca dedicada a aquest producte làctic que any rere any aplega a particulars i professionals de tot arreu,  no tan sols de la comarca. Una oportunitat per tastar fàcilment les marques formatgeres que treballen els seus productes de la manera més tradicional.

El programa d'activitats s'encetarà aquest dissabte 28 d'abril amb la presentació del llibre «Els 50 millors Formatges dels Pirineus», que anirà a càrrec de Natàlia Nicolau, per continuar després amb un migdia musical on actuarà la Big Bang Valona. Més tard, a les 18:30 hores, serà el moment d'apropar-nos a fer una xerrada-tast que oferirà Cal Majuba Formatgeria. La jornada del dissabte finalitzarà a les 21:30 hores amb un sopar amb tastet musical de cantautors.

Serà a l'endemà, diumenge 29, quan podrem escoltar a les 12:30 hores el «Cheese Jazz Quartet», grup musical composat per Pere Grau, Ferran Morer, Ricard Molina i Pol Maresma. Una altra de les activitats que tindran lloc a la Fira del Formatge 2018 serà la xerrada-tast de Formatges Artefor. Per acabar, un sorteig d'un lot de formatges i una caixa de vi posarà el punt i final a aquesta fira dedicada als amants del formatge.

Tot i que l'entrada a la fira és gratuïta, els visitants podran adquirir un tiquet de degustació, valorat en 8€, que dóna dret a 4 tasts de formatge i a una copa de vi. Els tiquets venuts participaran en el sorteig anteriorment descrit.

Publicació 26.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina