La zona de pícnic del Parc del Litoral romandrà tancada a causa de l’incivisme

dimarts, 13 Març, 2018
L’indret només s’obrirà per festes d’aniversari i s’utilitzarà entre setmana com a pati per a l’alumnat de l’Institut de Sant Pol.

Fins ara, els santpolencs i santpolenques podien passejar pel Parc del Litoral pràcticament sense restriccions, però arran del comportament poc respectuós d’alguns veïns i veïnes amb les normes de convivència pública, el consistori ha decidit tancar aquesta part de l’esplanada.

La decisió s’ha pres després que agents locals trobessin, en diverses ocasions, excrements d’animals sense recollir a la zona.  Per aquest motiu, i  amb l’objectiu principal de preservar el terreny en perfectes condicions higièniques, l’Ajuntament ha decidit prohibir el pas en aquest indret del Parc Litoral. El lloc en qüestió es senyalitzarà en els propers dies.

Us adjuntem l’ordenança de tinença d’animals completa on, entre d’altres punts, es recorda que no es permet l’accés d’animals als parcs infantils així com també s’esmenten les sancions per no recollir els excrements, uns imports que van des dels 401€ fins als 2.000€. Segons figura en aquesta ordenança, com a mesura higiènica ineludible: “(...) es prohibeix deixar les deposicions fecals dels gossos i altres animals a les vies públiques, o a qualsevol lloc destinat al trànsit de vianants, especialment en els parcs infantils i zones d'esbarjo”.

En aquest sentit, la vostra col·laboració resultarà molt valuosa. 

Comparteix aquesta pàgina: