Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Victòria compartida a la 7a Cursa de Cavalls de Sant Antoni Abat

Tot i que dos genets van arribar al mateix temps a la línia de meta, Marta Verde va guanyar el sopar del restaurant Sant Pau.
 
Durant tot el matí, la Riera de Sant Pol va acollir la festa de Sant Antoni Abat. Una festa que enguany arribava a la seva 14a. edició i que va comptar amb una afluència de públic destacable. Tothom qui va assistir va poder gaudir d'una jornada  molt animada on es va tenir l'oportunitat de presenciar la cursa de cavalls de Sant Antoni, que ja es porta celebrant 7 anys a la vila.  
 
Dels diferents participants que van competir, dos genets van aconseguir ser els més ràpids de la cursa a la final. Aquesta va ser molt ajustada perquè els dos cavalls guanyadors van creuar al mateix temps la línea de meta i va resultar pràcticament impossible deliberar quin dels dos havia arribat abans. Fins i tot, es van revisar diversos vídeos del públic per decidir qui havia estat el guanyador.
 
Malgrat la revisió audiovisual de l'arribada, el jurat va concedir la victòria a tos dos genets, Marta Verde i Marcel González. Amb tot i això, es va realitzar un sorteig per escollir el guanyador del sopar del Restaurant Sant Pau, on va sortir guanyadora la Marta. Aquesta jove genet de 21 anys repeteix victòria per cinquena vegada consecutiva, és veïna de Premià de Mar, té els cavalls a Sant Iscle i ha participat a totes les edicions quedant sempre en bona posició. L'altre guanyador va ser Marcel González, de Llambilles, qui participava per primera vegada a la cursa i elogiava la feina feta pels organitzadors.
 
Enguany, van participar 11 genets a la Cursa de Cavalls, una xifra una mica inferior a la de l'any passat. La celebració de Sant Antoni Abat va continuar amb un vermut popular i amb la tradicional benedicció dels animals que van anant desfilant per la plaça de la vila al migdia. La celebració va acabar al vespre a la Sala Ainaud de Lasarte amb el ball de Sant Antoni que va anar a càrrec del Toni Balam Grup, amb el seu espectacle de playback.
 
 

 
 

×  
14ª Celebració santpolenca de Sant Antoni Abat 14ª Celebració santpolenca de Sant Antoni Abat
Publicació 23.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina