X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Torna la tradicional Fira de Santa Llúcia

La jornada estarà dedicada a tota la família i servirà de preludi al Nadal

Un any més, el carrer Nou acollirà des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre aquesta fira que anticipa l'ambient nadalenc que es viurà d'aquí a unes setmanes. Enguany, seran 28 les parades d'artesania que oferiran diversos articles nadalencs i d'altres que serviran per regalar els propers dies.

Tanmateix, les associacions també tindran un paper destacat perquè participaran de diferents maneres. D'una banda, una de les novetats que es portaran a terme a la Fira de Santa Llúcia d'aquest 2017 serà l'escudellada de Nadal que han organitzat Les Dones de la Vallalta. Un àpat cuinat per l'EUHT, que tindrà lloc a la 1 del migdia a la plaça de l'Estació i que estarà amenitzat per un concert de Nadales i Gospel. L'oferirà la coral «Strawberry Fields Cor» de Sant Cebrià de Vallalta.

En unes dates tan assenyalades, els infants també seran els protagonistes indiscutibles perquè podran participar a les 12 del migdia a unes activitats infantils que ha preparat el pedagog Dario Martone. Unes activitats que es repetiran a les 5 de la tarda a la mateixa plaça de l'Estació. Una altra de les sorpreses que es portaran els més petits de la casa serà trobar-se pel carrer en Pare Noël, qui es passejarà pel carrer Nou durant tota la jornada i oferirà caramels i globus a tots aquells que s'apropin.  

Publicació 04.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina