X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Bona acollida dels cursos que milloren la recerca de feina

Durant aquest mes s'estan realitzant dos tallers formatius a Ca l'Arturo que pretenen donar a conèixer i potenciar les fórmules per trobar feina. 

El currículum vitae i els canals de recerca que s'utilitzen són eines fonamentals per aconseguir la feina desitjada. En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica de Sant Pol ha fet una aposta i ha organitzat dos cursos que faciliten aquest objectiu. D'una banda, la setmana passada es va realitzar un curs gratuït de 8 hores de durada amb el que, tothom qui es va inscriure, va poder conèixer les claus per refer el seu CV, la millor carta de presentació que té una persona quan opta a un lloc de treball.

De la mateixa manera, aquesta setmana s'està desenvolupant un curs que està donant a conèixer quins són els nous canals de recerca per trobar feina. Un curs que ha començat aquest dimecres i que finalitzarà divendres amb un total de 12 hores lectives. Durant aquest curs, també gratuït, es parlarà, entre d'altres temes, sobre el mercat de treball actual. Un tema que avarca els nous sectors d'ocupació emergents que estan sorgint a la societat i que cal cobrir de manera urgent.  Les classes conviden a la reflexió individual i al debat en grup per tal que la persona millori la seva situació laboral.

 

Publicació 28.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina