Tot preparat per la setena edició de la Fira de la Tardor

dimarts, 7 Novembre, 2017

Com  ja és tradició, aquest dissabte 11 de Novembre grans i petits podran gaudir de diferents propostes

Tot i que serà una fira enfocada a totes les edats, la canalla tindrà un paper protagonista perquè s’han organitzat un seguit d’activitats dedicades als més petits de la casa. La jornada començarà a les 11 del matí amb un taller familiar que porta per nom “El país dels contes”. Una proposta que té les places limitades i que es realitzarà a la plaça de l’Estació, on també s’instal·larà un inflable. Gairebé de manera simultània, els “4 cantons” també acollirà tallers infantils com el de maquillatge i a partir de la 1 del migdia serà un dels llocs per on passarà la cercavila que farà la Bing Bang Valona, que també recorrerà la plaça de l'Ajuntament, la plaça de l'Estació i el carrer Nou.

Les activitats continuaran a altres indrets de la població, on es realitzaran espectacles infantils, una xocolatada i, fins i tot, una donació de sang que durant tota la tarda es portarà a terme a l’Edifici Municipal de Ca l’Arturo. A banda de totes aquestes activitats variades, la Fira comptarà enguany amb 34 parades, a diferència de l'any passat que no arribaven a la trentena. 

Per complementar la vostra visita a la Fira de la Tardor, també trobareu una sèrie de propostes interessants com ara la cata de vins que es farà a la Carpa Celler "Tal com Raja" o la de cerveses "Montseny" que tindrà lloc a la seva carpa. Si esteu interessats en assistir a qualsevol de les dues, cal que reserveu plaça a: fires@santpol.cat perquè les places són limitades.  Podeu consultar tots els horaris al programa adjunt.

Comparteix aquesta pàgina: