Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Novetats de la temporada de platges 2017 per a fomentar la seguretat

La temporada de platges 2017, que ha començat aquest mes de juny a Sant Pol, incorpora aquest any diverses novetats orientades a fomentar la seguretat a la platja. 
D'una banda, l'Ajuntament ha incorporat un agent de policia a la platja amb horari de matí i tarda, responsable de supervisar el compliment de les ordenances municipals, resoldre incidències i vetllar pel bon funcionament dels serveis. Per qualsevol incidència podeu trucar al telèfon 609 306 609.
D'altra banda, s'han instal·lat 2 mòduls amb consignes a les platges de Can Villar i Les Barques. Són 72 armariets de seguretat a cada platja que serviran perquè els usuaris hi puguin deixar les seves pertinences i així evitar estar pendents de la bossa o el mòbil mentre es banyen. Les instruccions per accedir a aquest servei s'ofereixen en català, castellà, anglès, francès i alemany. El seu funcionament és molt senzill: amb una targeta de crèdit i un codi obrim un dels armariets on també tenim disponible un endoll USB per carregar el mòbil.
L'horari de funcionament és de 10 del matí a 8 del vespre, i l'import que es carrega a la targeta de crèdit és en funció de l'estona que s'ha utilitzat el servei: 2 € cada hora i 6 € tot el dia (a partir de les 3 hores d'ús ja es cobra aquest import). Hi ha disponible un telèfon de contacte per qualsevol incidència 622 823 377.
En cas d'incidència fora de l'horari del servei de socorrisme, el mòdul també disposa d'una farmaciola. Els mòduls estan proveïts d'una placa solar que fa el servei sigui autònom energèticament i respectuós amb el medi ambient.

Servei de socorrisme

Les platges han iniciat el servei de socorrisme el dia 23 de juny en horari de 10 a 18h, i restarà vigent fins l'11 de setembre. Els punts de vigilància del servei són els de l'any anterior:

  • Mòdul central a la platja de Can Villar, on també hi ha una torre i una cadira de vigilància (que estarà activa el cap de setmana)
  • A la platja de les Barques mòdul d'assistència i torre de vigilància
  • Punt de vigilància a la Platja de les Escaletes i Platjola (a dalt del mirador)
  • Torre d'intervenció a la Platja de Morer (amb punt SOS 24 h de trucada directa al 112)
  • Vigilància dinàmica a totes les platges amb moto aquàtica 

S'han instal·lat també totes les guinguetes (autorització de l'1 de maig al 30 de setembre): La Guingueta les Barques a la platja de les Barques, els Banys Tarridas a la Riera, el Fiji Time a Can Villar i els Banys Gàlvez a la Murtra.
Pel que fa al servei de gandules i para-sols seran oferts com cada any al Fiji Time i als Banys Gàlvez, i com a novetat també als Banys Tarridas.
Aquest any s'han instal·lat 2 noves línies de vida a la Platja de les Escaletes i a la platja de la Riera, a més de la de Morer, les dues de la Platja de les Barques i la del costat dels Banys Tarridas.    

Temes relacionats
Publicació 03.07.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina