Tot a punt per la 6a. Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor

dilluns, 24 Abril, 2017

Sant Pol presenta aquest any la 6a Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor que se celebrarà els dies 29 i  30 d’abril a la Plaça Anselm Clavé i que inclou xerrades, tastets, tallers i parades de venda de productes. 
Les xerrades-tast d’enguany aniran a càrrec de Paula Fonollà de Formatges Reixagó i de Pere Cots de Formatgeria Tros de Sort.També hi haurà un taller de melmelada per a petits i grans a càrrec de Melmelades Calada de Sant Pol de Mar, i en el ja habitual sopar musical de cantautors es comptarà amb l’actuació de Salva Gallego i Montse Ferrermoner (components de Clave de Sur). El dissabte al migdia tindrem la presentació del llibre “Formatges”, Els 50 millors de Catalunya, a càrrec de Laia Pont.
També els dos dies de la fira podrem gaudir dels formatges i melmelades escoltant bona música, el dissabte amb la Big Bang Valona i el diumenge amb el grup “Cheese Jazz Quartet” que ens oferirà “Jazz de tots els temps”.
La fira, que organitza l’Associació Cultural Penya Xíndries i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Acrefa comptarà amb la participació de 16 artesans del formatge procedents d’arreu de Catalunya.

Comparteix aquesta pàgina: