X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol celebra Sant Jordi amb una jornada festiva i carregada d'activitats

La celebració de la diada de Sant Jordi, que aquest any queia en diumenge, va estar marcada pel bon temps i la gran participació. La principal novetat era el trasllat de les activitats al passeig de la Punta, que va estat tot el dia ple de gent, gràcies a la jornada festiva.
Les activitats, però, ja havien començat durant la setmana, amb la proposta cultural "Sant Pol poema" de l'Escola Sant Pau i la revetlla literària a la Biblioteca Can Coromines. Així, alumnes de l'Escola van decorar el poble durant els dies previs a la diada, amb banderoles amb endevinalles penjades a la plaça de la Vila, haikus repartits pel bosc dels Garrofers, còdols decorats al Parc del Litoral i poemes visuals dibuixats amb guixos al carrer Nou.
A la Biblioteca, la festa grossa va ser el dissabte 22, vigília de Sant Jordi. La jornada va començar amb les titelles fetes pels alumnes d'expressió plàstica de l'Associació Artística de la Vallalta, que representàven la llegenda de Sant Jordi i el drac; després va tenir lloc l'esperada entrega de premis als guanyadors del segon concurs de punts de llibre i als 10 primers lectors en omplir el passaport Gènius. El matí va finalitzar amb la conferència de Josep Mestres sobre l'ofici de paler, en el marc de la presentació de la Guia de Recursos de les Biblioteques del Maresme 2017.
El diumenge 23 d'abril, les parades de llibres i roses van omplir tot el dia l'Avinguda Dr. Furest, al costat d'entitats, artesans i formacions polítiques. Els més petits van poder gaudir d'inflables a la Plaça de la Punta i d'un burro-mecànic per als més atrevits; el matí es complementava amb sardanes a la plaça Torrent Arrosser i una ballada de swing molt animada a la Plaça de la Punta. L'espectacle d'animació infantil va arrodonir la tarda d'aquesta vetllada tan especial.

Temes relacionats
Publicació 24.04.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina