X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament inicia una campanya de sensibilització contra la proliferació de pintades a Sant Pol

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar inicia una campanya per fer front al problema de les pintades al mobiliari urbà i a l'entorn natural de la nostra vila; pintades que han anat proliferant en els últims temps, causant un greu perjudici tant a la imatge del nostre poble, com a la resta de poblacions del nostre entorn.

Així, des del consistori es vol conscienciar a la ciutadania d'aquest problema, i especialment al jovent i les famílies, perquè coneguin les conseqüències que comporten aquestes actituds incíviques, i per animar a denunciar aquests fets que perjudiquen i enlletgeixen el poble.

Per això, la campanya se centrarà en les escoles i l'institut, i es difondrà a través dels comerços i a les xarxes socials. Igualment, la regidoria de Medi Ambient destinarà una partida econòmica a la neteja de les pintades. Amb aquestes mesures, l'Ajuntament pretén acabar amb aquesta xacra estètica i ecològica que dóna al poble una mala imatge i que suposa una despesa considerable que paguen tots els veïns i veïnes.

×  
Campanya de sensibilització contra la proliferació de pintades a Sant Pol Campanya de sensibilització contra la proliferació de pintades a Sant Pol
Temes relacionats
Publicació 04.04.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina