L'Ajuntament se suma a l'aturada internacional de dones amb motiu del 8 de març

dimecres, 8 Març, 2017

Aquest matí, personal i responsables polítics de l'Ajuntament de Sant Pol s'han sumat a l'aturada internacional de dones, que sota el nom de la Vaga de Totes, s'ha convocat per donar el tret de sortida a la jornada del 8 de març. La celebració del Dia Internacional de les Dones s'inscriu aquest any dins un cicle de mobilitzacions internacionals que pretenen visibilitzar la força i la potencia de les dones quan actuen juntes: la possibilitat d’aturar un món que sense elles no funcionaria.

A Sant Pol els actes continuaran aquesta tarda a les 19h  amb la Lectura del manifest i la Xerrada-presentació del llibre Decidides – Set dones contra corrent, amb l’autora Elisenda Albertí a la Biblioteca Can Coromines. Pel cap de setmana hi ha programades diverses activitats: La 13a Trobada de la dona treballadora que es farà dissabte 11 al migdia, amb la tradicional rua, vermut a la plaça de la Vila, i dinar a l’hotel Gran Sol. Diumenge 12 de març, la jornada començarà amb esmorzar de benvinguda a la plaça de la Vila, seguit de la Conferència-tertúlia i projecció del vídeo Les Dones a l’Índia Rural, a la Sala Ainaud de Lasarte, i en col·laboració amb l’Associació Dones de la Vallalta i la Fundació Vicente Ferrer. El matí acabarà amb una Passejada Solidària. A la tarda, ens espera l'obra de teatre Dones com jo al Centre Cultural, a càrrec de la companyia GEAtre.
Els actes del Dia de les Dones s'allargaran durant el mes de maig, amb una Xerrada sobre Lactància a càrrec del Dr. Carlos González i en col·laboració amb l’Associació de Suport a la Lactància MARESMAR; i amb una sortida amb visita guiada a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.
 

Comparteix aquesta pàgina: