Actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones 2017

divendres, 3 Març, 2017

Us presentem el programa d'activitats que ha preparat la Regidoria d'Igualtat per commemorar un any més el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març.

PROGRAMA D'ACTIVITATS DIA DONES

8 DE MARÇ 
19h Lectura del manifest. A continuació Xerrada-presentació del llibre Decidides – Set dones contra corrent, amb l’autora Elisenda Albertí. Biblioteca Can Coromines.
En acabar l’acte s’oferirà un refrigeri a les persones assistents.

11 DE MARÇ  
13a Trobada de la dona treballadora. 13h Sortida de la plaça Torrent Arrosser Rua amb la Big Bang Valona fins a la plaça de la Vila. 13:30h Vermut a la plaça de la Vila. A continuació, dinar a l’hotel Gran Sol.

12 DE MARÇ 
10:30h Esmorzar benvinguda a la plaça de la Vila
11h Conferència-tertúlia i projecció del vídeo Les Dones a l’Índia Rural, Sala Ainaud de Lasarte, en col·laboració amb l’Associació Dones de la Vallalta i la Fundació Vicente Ferrer.
12:30h Passejada Solidària des de la plaça de la Vila

18h Obra de teatre Dones com jo al Centre Cultural i d’Esbarjo, a càrrec de la companyia GEAtre. Els beneficis de la representació es destinaran als projectes solidaris de l’ONG GEA XXI.

DURANT EL MES DE MAIG 
Xerrada sobre Lactància, a càrrec del Dr. Carlos González, Pediatre i escriptor, a Ca l’Arturo. En col•laboració amb l’Associació de Suport a la Lactància MARESMAR.

Sortida amb visita guiada a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Comparteix aquesta pàgina: