X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones 2017

Us presentem el programa d'activitats que ha preparat la Regidoria d'Igualtat per commemorar un any més el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març.

PROGRAMA D'ACTIVITATS DIA DONES

8 DE MARÇ 
19h Lectura del manifest. A continuació Xerrada-presentació del llibre Decidides - Set dones contra corrent, amb l'autora Elisenda Albertí. Biblioteca Can Coromines.
En acabar l'acte s'oferirà un refrigeri a les persones assistents.

11 DE MARÇ  
13a Trobada de la dona treballadora. 13h Sortida de la plaça Torrent Arrosser Rua amb la Big Bang Valona fins a la plaça de la Vila. 13:30h Vermut a la plaça de la Vila. A continuació, dinar a l'hotel Gran Sol.

12 DE MARÇ 
10:30h Esmorzar benvinguda a la plaça de la Vila
11h Conferència-tertúlia i projecció del vídeo Les Dones a l'Índia Rural, Sala Ainaud de Lasarte, en col·laboració amb l'Associació Dones de la Vallalta i la Fundació Vicente Ferrer.
12:30h Passejada Solidària des de la plaça de la Vila

18h Obra de teatre Dones com jo al Centre Cultural i d'Esbarjo, a càrrec de la companyia GEAtre. Els beneficis de la representació es destinaran als projectes solidaris de l'ONG GEA XXI.

DURANT EL MES DE MAIG 
Xerrada sobre Lactància, a càrrec del Dr. Carlos González, Pediatre i escriptor, a Ca l'Arturo. En col•laboració amb l'Associació de Suport a la Lactància MARESMAR.

Sortida amb visita guiada a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Temes relacionats
Publicació 03.03.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina