X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local celebra la seva diada, que reconeix la tasca meritòria d'agents i ciutadans

El passat divendres 30 de setembre la Policia Local de Sant Pol va celebrar la seva diada, que cada any es commemora en un acte en el que es repassa la trajectòria anual i es ret homenatge a la feina que fan els agents i altres persones que contribueixen en la tasca policial.
Durant l'acte, presidit per l'alcaldessa de Sant Pol i regidora de Governació, Montserrat Garrido; el regidor de Mobilitat i via publica, Ferran Xumetra, i el sergent en cap de la Policia Local, Josep Maria Barba; es van distingir i agrair públicament algunes actuacions destacades tant de membres dels cossos policials com de ciutadans.
Així, a més dels reconeixements entregats a diversos agents per la seva tasca meritòria, es van atorgar mencions honorífiques a una veïna que va alertar d'un robatori, cosa que va ajudar a recuperar els efectes robats i a detenir els autors dels fets, i a les persones que, el dia de l'agressió que va acabar amb la vida de Bruno Pomés, van retenir l'agressor i van assistir a la víctima fins a l'arribada de la Policia i els Serveis Sanitaris.
També es van commemorar els 16 anys d'història del Cos de la Policia Local de Sant Pol, i es va lliurar una placa de reconeixement als dos regidors de governació que en el seu moment varen apostar per la creació d'una policia local pròpia i professional al poble, Joan Xumetra i Joan A. Piqueras.
L'acte, al que van assistir unes 70 persones, es va celebrar a la Sala Ainaud de Lasarte i va comptar amb la presència de les alcaldesses de Calella i Canet de Mar, Montserrat Candini i Blanca Arbell. També hi van assistir representants dels diferents cossos de seguretat que operen a la zona. Després de l'acte protocol·lari, va tenir lloc un brindis institucional al pati de Ca l'Arturo.

Podeu trobar el vídeo resum a SantPolMedia.cat i les fotos com sempre al Flickr de l'Ajuntament

×  
Diada de la Policia a Sant Pol Diada de la Policia a Sant Pol
Temes relacionats
Publicació 05.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina