Reparat el problema informàtic que va generar sancions de circulació als veïns dels carrers restringits

dijous, 25 Agost, 2016

El passat mes de maig es van instal·lar dues càmeres de seguretat als carrers Consolat de Mar i Ferrocarril per reduir el volum de vehicles als carrers del centre. Per aquest motiu es va restringir la circulació dels vehicles que no són dels veïns, amb l’objectiu de prioritzar els vianants.
 
Perquè els cotxes dels veïns hi puguin accedir, es van introduir en un programa informàtic les matricules dels veïns que viuen als carrers on hi ha la circulació restringida, però per un error del programa informàtic es van sancionar també els vehicles que figuraven al llistat dels autoritzats.
 
L’ajuntament al tenir coneixement que els veïns van rebre sancions per accedir als carrers de circulació restringida, per un error informàtic aliè a la seva voluntat, es va posar immediatament en contacte amb l’empresa que va contractar aquests serveis, qui ha pogut reparar la problemàtica.
 
L’ajuntament demana disculpes per les molèsties ocasionades i espera que no es torni a repetir aquesta situació. Si algun veí autoritzat rebés alguna notificació de sanció, agrairem la porti a l’OAC de la policia local, carrer Abat Deàs cantonada La Plaça, de dilluns a divendres de 9 a 1 del migdia o bé a partir del proper mes de setembre els dijous a la tarda a l’ajuntament. Per a més informació podeu trucar al telèfon de la policia local 937600519, o bé al correu-e policia@santpol.cat
 

Comparteix aquesta pàgina: