Sant Pol presenta la V Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor

dimarts, 19 Abril, 2016

Sant Pol presenta aquest any la 5a. Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor que se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig a la Plaça Anselm Clavé i que inclou xerrades, tastets, tallers, música i parades de venda de productes.
La inauguració es farà el mateix 30 d’abril a les 11 del matí i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, el President de la Associació Cultural Penya Xíndries, Jordi Ferrer, i diferents autoritats.
La xerrada – tast d’enguany anirà a càrrec de Sílvia Rodríguez de Murgó Formatges de Sant Iscle de Vallalta. Hi haurà un taller de formatge fresc a càrrec de Jaume Alegre de la Fundació Privada MAP de Ripoll i, en el ja habitual sopar musical de cantautors, actuaran la Tona Gafarot i Xicu Rovira.
Durant els dos dies de la fira podrem gaudir dels formatges i melmelades escoltant bona musica. El dissabte amb la Valoneta i la Big Bang Valona i el diumenge amb el grup Xirau/Maresme/Montero/Molina, que ens oferiran “Jazz de tots els temps”. 
La fira, que organitza l’Associació Cultural Penya Xíndries i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Acrefa i Catalunya 2016 ”Regió Gastronòmica Europea”, comptarà amb la participació de fins a 16 artesans del formatge procedents d’arreu de Catalunya.

Comparteix aquesta pàgina: