X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Continua la campanya per gaudir de la platja de forma saludable

Durant aquest mes d'agost es portarà a terme a la platja de Can Villar una segona tongada d'activitats per tal de conscienciar a la població tant dels perills com dels beneficis del sol i la platja, i de la importància de gaudir d'aquest espai amb respecte i seguretat.

Podeu gaudir d'aquestes activitats en horari de 10 a 18h, i per a més informació us podeu adreçar al mòdul de socorrisme que hi ha situat en aquesta platja. La campanya comprèn aquestes activitats:
 

1. Viu l'estiu amb salut:  
Aquesta campanya preveu una sèrie de recomanacions generals relatives a com protegir-se del sol, consells d'alimentació i hidratació, adequació de la pràctica d'exercici físic, l'ús de medicaments, les condicions ambientals, la cura dels aliments, la higiene… i finalment la informació dels serveis d'emergències disponibles a la nostra zona.  
Del 17 al 20 d'agost.

 
2. Turisme accessible: 
Es tracta de donar a conèixer que les nostres platges tenen instal·lacions i personal al seu servei amb la preparació teòrica i pràctica necessària per atendre de forma satisfactòria als turistes que tenen dificultats físiques, mentals, intel·lectuals o sensorials.
Del 12 al 16 d'agost.

 
3. Salvar una vida:  
Taller on es practicaran maniobres de RCP amb maniquís i controls de rutina, com mesura de pes i talla, d'hipertensió i de glucèmia.
De l'1 al 4 d'agost.
4. Platja sense Tabac:
La campanya va orientada als joves entre 18 i 25 anys i el seu objectiu és que es conscienciïn sobre els beneficis de deixar de fumar. D'altra banda també es vol conscienciar de la brutícia que representen les burilles a la sorra de la platja. Es repartiran cendrers.
5. Platja sense alcohol:
Es repartiran fulletons i s'informarà als usuaris del perill que comporta banyar-se amb alts nivells d'alcohol en sang.
Temes relacionats
Publicació 10.08.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina