X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Campanya d'activitats per gaudir de la platja de forma saludable

Durant aquesta setmana s'estan realitzant a la platja de Can Villar un seguit d'activitats per tal de conscienciar a la població tant dels perills com dels beneficis del sol i la platja, i de la importància de gaudir d'aquest espai amb seguretat.

Podeu gaudir d'aquestes activitats fins demà dijous 30 de juliol. L'horari és de 10 a 18h, i per a més informació us podeu adreçar al mòdul de socorrisme que hi ha situat en aquesta platja. La campanya comprèn aquestes activitats:
 

1. Prevenció del càncer de pell:  
Les cremades per exposició solar durant la infància augmenten les possibilitats de desenvolupar un càncer de pell en l'edat adulta.
Segons les dades preliminars d'un estudi realitzat per l'observatori del Càncer de l'AECC, a partir dels 5 anys la conscienciació de protecció dels petits dels efectes del sol descendeix, s'aprecia certa tendència a reduir la protecció dels nens a mesura que es van fent grans, fet que provoca que estiguin més exposats als efectes nocius del sol.
L'objectiu doncs és conscienciar que els infants es protegeixin del sol i ajudar-los a que adoptin hàbits adequats a l'exposar-se al sol.  

 
2. Cuida't: 
Es tracta d'una campanya informativa de prevenció a l'exposició solar. Dirigida a tota la població i no exclusivament els nens.
 

 
3. Practica esport:  
Fomentar l'esport donant a conèixer els beneficis del a seva pràctica. Activitats dirigides a tota la població a partir de 5 anys. Es disposaran porteries de futbol platja i una xarxa de voleibol.
4. Secrets de Platja:
Activitat per a infants amb l'objectiu d'explicar els diferents elements que es poden trobar a la platja:
- significat de les boies
- significat de les banderes
- estat de la mar i vent
- funcions del socorrista....
Temes relacionats
Publicació 29.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina