X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol es prepara per la 2a. Mostra Gastronòmica

Restaurants i comerços del poble oferiran degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral, acompanyats d'actuacions musicals. Inclou un dels concerts de l'històric Festival del Jazz Galet Club
 
L'Ajuntament organitza la segona Mostra Gastronòmica de Sant Pol, un esdeveniment que se celebra el 19 i 20 de juny al Parc del Litoral, en el que participen una vintena de restaurants i establiments del poble. Durant els dos dies, en horari de vespre-nit, els assistents podran fer un tast dels plats més representatius dels restaurants de Sant Pol i gaudir de les postres de pastisseries i fleques locals. A més, hi haurà actuacions musicals i tallers gastronòmics per a tots els públics. L'any passat la mostra va desbordar totes les previsions, obtenint més d'un miler de visitants diaris en la seva primera edició.
 
Sant Pol té una ampla i variada oferta gastronòmica, amb restaurants i productes de qualitat. La Mostra pretén donar a conèixer aquesta gastronomia local a nivell de tota la comarca, i compta amb la participació de restaurants tan reconeguts com el Sant Pau de Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin, i amb la col·laboració d'Estrella Damm i la Diputació de Barcelona. Hi haurà servei de bar i cafeteria. Les actuacions musicals es faran a la zona de gespa del parc. Els tiquets podran adquirir-se allà mateix, a preus molt populars.
 
Coincidint amb aquesta cita, el cicle DEBAT A BAT celebrarà també la seva sisena edició, que es trasllada excepcionalment al recinte de la Mostra i que tractarà sobre l'esport d'elit. En aquesta ocasió i sota el títol «En forma!», el debat comptarà amb dos professionals santpolencs de l'esport: el futbolista i entrenador Lluís Carreras i l'atleta Maria Tió. El cicle Debat a Bat engloba una sèrie de trobades trimestrals conduïdes per Xon Belmonte, que ja han tractat temes tan diversos com l'alimentació, el cinema, la terra i el mar, l'art o la música. La iniciativa pretén crear un espai per a l'opinió i la reflexió sobre temàtiques diverses de la mà d'especialistes en la matèria i vinculats al territori.

Consulteu aquí el programa de la Mostra:

Publicació 17.06.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina