X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA SITUACIÓ DE PREALERTA DEL NEUCAT
S'actualitza la situació de Prealerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se'n poden derivar.
 
D'acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya, es manté per avui dimarts dia 3 les nevades previstes al terç nord del país. La cota de neu baixarà progressivament fins als 300 metres al final del dia, tot i que al quadrant nord-est podrà baixar localment fins als 200 metres. Al sud del territori se situarà al voltant dels 400 metres. Les precipitacions seran localment en forma de ruixat i de calabruix.
Pel que fa a demà dimecres dia 4 es preveuen precipitacions al litoral i prelitoral central i sud, la cota baixarà localment fins a nivell de mar. Les precipitacions seran localment en forma de ruixat i calabruix.
La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada es preveu de caràcter local durant tot l'episodi.
Pel que fa a l'afectació viària, es manté tallada la circulació a la c-28 entre quilòmetres 37 i 49 (Port de la Bonaigua) i la c-142-b entre els quilòmetres 4 i 9 (accés al Pla de Beret). Així mateix, és obligatori l'ús de cadenes a la C-28 entre els quilòmetres 49 i el 56.
 
En cas que hagueu activat el vostre Pla d'Emergències, cal comunicar-ho al CECAT.
Aquest avís ja s'ha fet arribar als grups actuants.
La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d'una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s'actualitzi la informació amb una nova comunicació.
Cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l'activació del NEUCAT.
Si el vostre municipi disposa de xarxa RESCAT recordeu de tenir connectat el terminal.

 

Barcelona, dimarts, 03 febrer 2015

Publicació 03.02.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina