L’Ajuntament s’adhereix a la campanya "Gira-li l’esquena" amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

dilluns, 24 Novembre, 2014

Regidors/es i treballadors/es municipals apareixen en un muntatge fotogràfic ’girant l’esquena’ a la violència masclista, en una pancarta que s’ha penjat a la façana del consistori.

Els regidors/es i treballadors/es de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar ens hem sumat a la campanya que ha endegat l’Institut Català de les Dones per a commemorar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra demà 25 de novembre. La campanya unitària, que també subscriuen diputacions i entitats municipalistes, promou el rebuig social contra la violència masclista amb el lema ’Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena’.
La campanya consta de cinc imatges amb fotografies de persones voluntàries que mostren la seva espatlla despullada i tatuada amb paraules de rebuig a aquesta xacra. Emulant aquesta imatge, regidors/es i treballadors/es de l’Ajuntament ens hem fet fotografies ’girant l’esquena a la violència masclista’. Amb les fotografies s’ha fet un muntatge que es difondrà en forma de pancarta a la façana de l’ajuntament i a les xarxes socials.

Els actes de celebració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a Sant Pol s’han iniciat aquest vespre, amb la lectura del manifest institucional i una encesa d’espelmes. Seguidament s’ha fet la presentació de la pancarta d’adhesió a la campanya “Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena”. Els actes seguiran demà 25 de novembre a les 13:30h, amb el taller d’autodefensa femenina, a càrrec de Belinda Burgos, agent de la Policia Local de Sant Pol. Tots els actes es faran a la Plaça de la Vila.

Comparteix aquesta pàgina: